Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 22 mars 2019

Vad spelar du i helgen?

Fredagen är här och helgen står inför dörren! Vad spelar ni? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vänner;

Det känns alltid lite extra gott att lägga upp fötterna på en fotpall efter en lång vecka på jobbet eller i skolan och bara få tid att göra det man känner för. För oss som spelar tv-spel är denna tid helig, att kunna resa tillsammans med vänner emot nya och spännande platser. 

Under åren har jag träffat på så många människor som jag idag kan titulera goda vänner genom spelvärldarnas magi, jag har tv-spel att tacka för mycket helt klart. Hur ser ert kontaktnät ut i spelsammanhang, lirar ni med många eller några få? Lämna oss en kommentar här nedan.Left Alive är det senaste släppet från Square Enix och har beskrivits som en blandning mellan smyg och taktikspel. Välj och planera din väg genom Novo Slavas gator genom ögonen på tre spelbara karaktärer, alla med egna narrativ. Rädda civila och upptäck hemligheterna bakom den rådande invasionen. Spelet lyfter vissa intressanta frågeställningar helt klart. 

Valen som du gör under berättelsens gång skapar och formar utgången för vissa händelser, något många titlar i genrer gjort den senaste tiden. Det ger oss som spelar illusionen att vi kan påverka mer än väntat, vilket ofta uppskattas. Har du testat Left Alive eller ligger det på "to do"-listan? Lämna oss en kommentar här nedanför. Vad spelar du i helgen?Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 22 mars 2019

Bli först med att kommentera


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender