Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 15 mars 2019

Vad spelar du i helgen?

Fredagen äro här! ;) Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vänner;

Veckorna springer iväg i en rasande fart och det är svårt att ibland hinna med allt man planerar. Personligen finner jag mig ofta i situationer (särskilt i spel och filmsammanhang) att vilja testa nya saker och uppleva nya världar. Dock slutar (oftast) dessa planer i att man spenderar ytterligare timmar i Apex Legends eller Overwatch. Man kanske helt enkelt söker efter det välbekanta oftare än det nya. Hur spelar ni? Nytt eller bekvämt? Lämna oss en kommentar här nedan.


Lego, lego, lego! Vem älskar inte lego? Och mer lego finns att avnjuta i virtuell form på era konsoler just nu. I tv-spelet baserat på den nya legofilmen, The Lego Movie 2 utmanas du som spelare att ännu en gång plocka fram din kreativa ådra och börja stapla klossar för snyggare resultat.

Klossköping är i spillror efter den massiva utomjordings-attacken och det är upp till oss som Emmet att rensa upp och rädda våra vänner från fiendernas onda grepp. Dags att utforska nya världar och uppleva maffiga äventyr. Om man spelat tidigare legospel och haft roligt med upplevelsen kommer mer av det goda här, en gnutta pixelcharm helt enkelt. Gillar ni legospelen och kommer ni ge denna titel en chans? Lämna oss en kommentar här nedan.Vad spelar du i helgen?


Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 15 mars 2019

Bli först med att kommentera


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender