Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 8 mars 2019

Vad spelar du i helgen?

Veckan är slut och fredagen är här! Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vänner;

Äntligen är det helg igen och det finns mängder av nya äventyr att uppleva. Jag har den senaste veckan spenderat ohälsosamt många timmar i Apex Legends från Respawn, ett riktigt kanontillägg på Battle Royale-marknaden, har ni spelat det än? Vilken är i så fall eran favoritlegend? Personligen har jag spelat mängder av matcher som Lifeline, fullkomligt älskar henne. Lämna oss en kommentar här nedan. I helgen kommer jag att spendera tid i nysläppta Dead or Alive 6. När jag var tio år spelade jag fullkomligt sönder del tre i serien tillsammans med mina kusiner. Vi skapade turneringar och satt fastklistrade timmarna långa framför tv:n. Så det är minst sagt med nostalgikänslor jag återvänder till familjära karaktärer och en helvrickad spelstil. 

Nytt berättelseläge och mängder av anledningar att klå upp syskon och kompisar har infunnit sig. Personligen kommer jag alltid kämpa (och vinna) som Leifang. Vilken är er favoritkaraktär i Dead or Alive-universumet? Lämna oss en kommentar här nedan. Kommer du spela Dead or Alive 6?Jag vill också tipsa att indiespelet Beat Cop nu finns tillgängligt på konsol. Ta upp kampen som poliskonstapel Jack Kelly och sök svaren som kan rentvå ditt namn. 

Pixelcharmig grafik blandas med högintensivt gameplay, här kommer saker och ting att hända snabbt. Har ni spelat Beat Cop på Pc sedan innan eller blir det till att kolla in konsolversionen nu? 

Vad spelar du i helgen?  

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 8 mars 2019

I

Ida

Jag ska spela Apex med dig, och förhoppningsvis fortnite och anthem.
#1 | | | Svara

Skriv en kommentar


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender