Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 30 november 2018

Vad spelar du i helgen?

Dags för ännu en helg fylld av äventyr och spänning. Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan! <3

Vänner;


Sista dagen av november är här och snart startar ett nytt kapitel. December bjuder oss inte bara på julaftons alla intryck, mat och dofter, det dyker även upp en hel del spännande spel. 


Det känns dock svårt att fatta att vi under nästa månad inte bara har ett nytt år, utan även får möjligheten att sätta tänderna i Resident Evil 2 Remake och det efterlängtade Kingdom Hearts 3. Spelåret 2019 kommer bli fantastiskt, sanna mina ord. Tills dess får vi njuta av det som finns tillgängligt just nu. Ni har väl inte missat Anders senaste recension av Spyro Reignited Trilogy.  
I helgen vill jag tipsa alla farmare där ute att den senaste utgåvan av den omåttligt populära bondgårds-simulatorn; Farming Simulator 19 finns ute nu. I den uppdaterade versionen har man lagt till nya fordon, djur och förmågor att dominera din virtuella bondgård. Dags att fylla traktorn full av olja och börja bearbeta din mark. Kanske blir det just du som når en miljon kronor först av dina kompisar.


Jag spelade en hel del av Nintendo Switch-versionen som dök upp förra året och hade jätteskoj. Håller tummarna att deras nya tillägg lockar veteraner och noviser tillbaka till serien. Ut och plöj vänner! Har ni spelat något av Farming Simulator-spelen? Lämna oss en kommentar här nedan. I helgen tänkte jag även ta mig en titt på konsolversionen av Floor Kids. I detta hektiska rytmspel tar du kontrollen över en av de lovande breakdance-ungdomarna och bereder väg till deras framgång. Med en mängd olika låtar att välja bland och ett djupt kontrollsystem behöver du träna hårt för att nå toppen. Den senaste tiden har rytmspel varit på högt på tapeten, inte minst här på Spelnyheterna. 


Jag hoppas att ni inte missat Anders Eklöfs senaste text om Taiko no Tatsujin: Drum Session!, annars finns den att läsa här. Floor Kids känns annorlunda, så jag är nyfiken att se hur resultatet blivit. Vilka rytmspel är era favoriter? Lämna oss en kommentar här nedan.
Vad spelar du i helgen?
Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 30 november 2018

Bli först med att kommentera


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender