Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 16 november 2018

Vad spelar du i helgen?

Fredagen är här och veckans stress är över. Tid att utforska nya spännande världar tillsammans. Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vänner;

Veckan går mot sitt slut och det ska verkligen bli skönt att få slappna av framför tv:n ett slag. Jag har försökt att kombinera mitt manusskrivande med spelfronten den senaste veckan och jag ser gång på gång vilken enorm inspiration tv-spel ibland kan vara för den kreativa processen. 

Jag hittar nya infallsvinklar att utforska, då spelkaraktärer ofta har en tendens att riktigt blomma ut under resans många timmar. Allt kreativt främjande är bra i min bok, det slår alla #F**ckFortnite-kampanjer i världen, inte sant?Äntligen är Spyro tillbaka på våra tv-skärmar i stekheta Spyro Reignited Trilogy. Nu får alla nostalgiker återuppleva tre riktiga klassiker och likt Crashs tidigare återsläpp har projektet verkligen fått sig ett ansiktslyft. Mängder av nivåer, charmiga karaktärer och en musik som får barnet inom oss att dansa loss på det virtuella discogolvet. 

Kanske är du återkommande spelare till Spyros värld, kanske är du en nykomling. Oavsett vad så kommer du mötas av en charmig liten drake som kommer lysa upp höstmörkret en hel del. Håll även utkik här på Spelnyheterna framöver, då den eminente Anders Eklöfs recension snart dyker upp.


I helgen tänkte jag även ta mig en närmare titt på det adrenalinhöjande indiespelet Rocketsrocketsrockets! som nyligen gjort sin debut på Nintendo Switch. På förhand känns det som ytterligare ett gediget tillägg i hybridkonsolens bibliotek. 

Det fartfyllda upplägget, fina musiken och vackra visuella stilen letar snabbt sin väg till mitt spelhjärta. Har ni kollat in spelet sedan innan? Eller blir det ett inköp på Nintendo Switch? Lämna oss en kommentar här nedan.Vad spelar du i helgen?


Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 16 november 2018

Bli först med att kommentera


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender