Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 26 oktober 2018

Vad spelar du i helgen?

Så var det fredag igen! Vilka äventyr ska ni ha i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vänner;


Jag blickade häromdagen tillbaka i mitt arkiv här på Spelnyheterna och upptäckte att jag skrivit ett ex antal "Vad spelar du i helgen"-texter nu. Jag trodde aldrig att jag skulle hålla på så här länge. Men att läsa er kommentarer här och på andra sociala medier peppar mig att fortsätta prata och lyfta frågan. Spel har alltid fungerar bäst tillsammans, om det så gäller upplevelser vi alla delat i enspelaräventyr, eller en intensiv fps-match tillsammans.


Spelnyheterna kommer alltid lyfta frågan som är nyckeln och inspirationen till oändligt antal världar, en fråga som fortsätter locka min nyfikenhet till tangentbordet i detta nu. Frågan som lyder, Vad spelar du i helgen? Tack att ni läser det vi gör! <3I helgen tänkte jag ta mig en extra titt på indiespelet som redan spelats av så många. Att åka och utforska offroad i en mängd olika fordon kan snabbt urarta i ett milt kaos. Som tur är finns det alternativ som både kan göra din upplevelse säkrare eller farligare, beroende på hur våghalsig du är.


I Spintires: Mudrunner America Wilds är det upp till dig hur du väljer att tackla utmaningarna framför dig. Välj och vraka i en mängd olika inställningar och bilar, och bevisa sedan att du har vad som krävs för att tämja din omgivning. Har du spelat Spintires: Mudrunner innan? Om inte, är du sugen på att hoppa in? Kolla in trailern och lämna oss en kommentar.  
Vad spelar du i helgen?


Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 26 oktober 2018

Bli först med att kommentera


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender