Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 7 september 2018

Vad spelar du i helgen?

Första helgen i september ska spenderas i soffan. Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vänner;


Septemberdagarna rullar på och jag förbereder mig för nästa veckas äventyr i Stockholm. Comic Con går av stapeln mellan den 14-16 september i Kistamässan och vi på Spelnyheterna kommer naturligtvis vara på plats för att rapportera om kommande spel. 


Vi har sedan tidigare fått veta att en rad olika titlar kommer finnas på plats, bland annat nya Super Smash Bros Ultimate och efterlängtade Kingdom Hearts 3. Det ska bli en rolig helg fylld av möten och upplevelser. Vi ses väl där? :)
I helgen tänkte jag ta mig en närmare titt på Destiny 2 senaste expansion; Forsaken. Vi kastas snabbt in i en hjärtskärande berättelse som präglas av hämnd. Nya platser, fler vapen och ett nytt flerspelarläge, Gambit. Här blandas PvP och PvE på ett snabbt och intressant sätt, genom att låta sina medspelare invadera motståndarnas spelplan. 


Matchernas intensitet blir därför betydligt mer påtagliga, särskilt då du ständigt behöver hålla koll bakom din rygg. En mängd anledningar att starta upp Destiny 2´s värld har nu uppenbarat sig. Kommer ni återvända till Destiny 2? Lämna oss en kommentar här nedan. Konsolspelarna som gått och väntat på Warhammer 40000: Inquisitor - Martyr behöver heller inte vänta mer. Spelet finns ute nu till samtliga plattformar och blandar snabb action med tunga berättelseinslag. Spelsättet påminner mycket om Diablo, och att anta att skärmen kommer vara full av fiender är inget underdrift. 

Trailern berättar även om berättelsen och valet att spela tillsammans med vänner, så är det fler än du som sitter med spelet finns anledning att samarbeta för att överleva och erövra. Ta er en titt på trailern här nedan och anslut er till striden! Avslutningsvis har jag spelat en del Brawlout den senaste veckan och det märks ganska tydligt att Super Smash Bros är inspirationskällan bakom projektet. Har man tidigare spelat ett Smash-spel kommer man snabbt att känna igen sig, både i mekaniken och i upplägget. Dock går det inte att förneka att spelet i många lägen känns ordentligt oslipat med ostadig kontroll och en del tråkiga karaktärer. 

Det finns en del charmiga gästspel, då främst i form av Yooka och Laylee från spelet med samma namn. Kanske kan detta fungera som komplement medans vi går och väntar på nya Smash. Kommer ni ge Brawlout en chans? Lämna oss en kommentar här nedan!

Vad spelar du i helgen? 
Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 7 september 2018

Bli först med att kommentera


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender