Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 31 augusti 2018

Vad spelar du i helgen?

Äventyr tillsammans i soffan under helgen? Vad spelar ni?

Vänner;


Sista augusti är här och nästkommande månad bjuder både på födelsedag(för undertecknad) och Comic Con i Stockholm. Ett år visare eller ett år äldre, ibland är det svårt att sätta fingret på vad som egentligen stämmer, skämt och sido. Jag laddar också för en spännande spelmånad, både med Spider-Man och Tomb Raider. Kommer ni spela något av dessa? Lämna oss en kommentar här nedan.
I helgen tänkte jag ta mig en närmare titt på nysläppta Strange Brigade från studion Rebellion. Dessa skjutglada kamrater har tidigare gett oss bland annat Sniper Elite-spelen, så chansen att på nytt få spränga och tillintetgöra fiender kommer här. I Strange Brigade axlar du rollen som en utav fyra karaktärer som ingår i den mystiska brigaden och som reser till Egypten för att dräpa monster och zombies. Allt kokas ihop med ett härligt nostalgiskt narrativ, snabb action och exotiska platser. Ta er en titt på trailern här nedan, samla ihop ett gäng vänner och samarbeta för att möta motståndet från andra sidan graven. Har ni spelat något av studions tidigare spel? Lämna oss en kommentar!
En annan typ av monsterjakt finns nu även tillgängligt för Nintendo Switch-ägarna, då i form av Monster Hunter Generations Ultimate. Har ni legat på latsidan i monsterslakt det senaste och inte riktigt haft tiden att sitta framför tv:n kan ni nu ta jakten med er portabelt. Res i en stor öppen värld, slåss ensam eller tillsammans med kompisar online och lokalt. Möjligheterna är många, monstren ännu fler. Jag spenderat många timmar med Monster Hunter: World och suget att återse bestarna kom snabbt tillbaka. Det utlovas mängder med vapen, unika stridstekniker och häftiga scenerier. Kommer ni hoppa tillbaka in i monsterjägarnas värld? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vad spelar du i helgen?


Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 31 augusti 2018

Bli först med att kommentera


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender