Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 24 augusti 2018

Vad spelar du i helgen?

Veckorna går fort, och nu är helgen här igen! Vad spelar ni?

Vänner;


Ytterligare en vecka har nått sitt slut och det har varit en händelserik sådan. Gamescom i Tyskland har ägt rum och visat upp nya spännande saker till spelen vi alla väntar på. Jag hoppas verkligen att några av dessa efterlängtade titlar även kommer visas upp på Comic Con Sthlm under nästkommande månad. 


Resident Evil 2 Remake, Kingdom Hearts 3 och Red Dead Redemption 2 är bara några av spelen jag suktar djupt efter. Vilka är era? Lämna oss en kommentar här nedan.
Som ett komplement till både Overwatch och Mario Kart har jag den senaste veckan spelat en del Vroom Kaboom på min PS4. Ett spel som kombinerar galenskapen att köra bil riktigt snabbt och samtidigt orsaka enorma explosioner. Välj din klass, sätt ihop ett team och förgör motståndarens bas, enkelt och effektivt. Med både online och offline-lägen (däribland ett Vr-stöd) att välja bland finns en mängd galenskap att sätta tänderna i. 


Jag har på riktigt förbluffat mig själv, vilket händer några gånger per sekel, i hur mycket stryk en bil kan ta. Ta er en titt på trailern här nedan och berätta för mig vilken bil ni skulle gå i krig med? 
Vad spelar du i helgen? 


Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 24 augusti 2018

Bli först med att kommentera


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender