Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 10 augusti 2018

Vad spelar du i helgen?

Helgen är här! Vad spelar du?

Vänner;

Så var fredagen äntligen här igen! Jag går på min sista semesterhelg och det ska både bli roligt och "mindre" kul att återvända till arbetet. Att återvända in i vardagen är egentligen något positivt, eller hur? Skämt och sido, jag är redo för nya utmaningar. 

Sedan är det heller inte många veckor kvar tills Comic Con i Stockholm. Jag kommer självklart vara på plats för Spelnyheternas räkning och ta tempen på de senaste spelen. Håller tummarna att vi får någon trevlig förhandstitt på något kommande storspel. Ses vi på Comic Con i september?


I helgen tänkte jag ta mig en titt på nysläppta och svenskproducerade spelet Flipping Death. Göteborgsstudion Zoink levererar en ny komisk guldklimp till oss, och gillade du deras tidigare alster, Stick it to The Man! så kommer detta säkerligen passa dig fint. 

Nya galna upptåg, roliga situationer, samt rent kaos utlovas när döden åker på semester. Utforska en värld av minnesvärda karaktärer och unika pussel. Kommer du spela Flipping Death? Ta er en titt på trailern här nedan och lämna oss en kommentar!Vad spelar du i helgen? 


Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 10 augusti 2018

Bli först med att kommentera


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender