Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 27 juli 2018

Vad spelar du i helgen?

Sommarvärmen fortsätter att hålla i sig! Men detta kommer inte stoppa oss från att spela några timmar! Vad spelar du i helgen?

Vänner;


Visst går dagarna fort, nästan för fort emellanåt. Jag har precis avslutat den första semesterveckan och det har varit härligt att inte behöva göra särskilt mycket, bara det man känner för. Det har blivit en del bad, en del sol men även ett gäng timmar med härliga spel. Jag har bland annat avslutat min andra genomspelning av Middle Earth: Shadow of War som nu äntligen blivit befriad ifrån mikrotransaktionernas bojor, då genom en ny uppdatering. 


Man har även ändrat en del tunga grind-moment i grundspelet, så den avslutande akten kändes betydligt bättre nu. Ett nysläppt demo finns också ute, så passa på att känna på spelet om du inte gjort det ännu. Min recension finns att läsa här!  

Ett annat spel som stulit ett par timmar från mig är nysläppta Mothergunship!. Variationen och de hektiska striderna bjuder på en mängd action och jag har haft kul med byggaspekten i spelet. Visst finns det saker som är halvdana och tveksamma i upplägget, men det finns en hel del spännande att hitta här.


Tiden får helt enkelt utvisa om detta koncept är långvarigt eller inte. Har ni spanat in Mothergunship? Ta er en titt på trailern här nedan.

Vad spelar du i helgen?


Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 27 juli 2018

Bli först med att kommentera


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender