Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 22 juni 2018

Vad spelar du i helgen?

HELG! <3 Vad spelar du i helgen?

Vänner;

Helgen är här och det är dags att slå ihjäl några timmar i soffan. Jag har den senast veckan kombinerat min lediga tid med att sänka ännu fler timmar i Overwatch, ett spel som tydligen aldrig tar slut. Det är en härligt konstig känsla när man lyckas sätta en Trophy som man kämpat med en längre tid, sedan finns det också några som man (troligen) aldrig kommer lyckas med. Den som lever får se helt enkelt, låt jakten fortsätta. Har ni någon spel-throphy/achievement som ni är extra stolta över? Lämna oss en kommentar här nedan och berätta.


Tänk att det gått 14 år sedan filmen Superhjältarna hade premiär. Det fantastiska Parr-familjen gav med sina superkrafter mängder av glädje, skratt och spänning. Nu sitter en hel filmvärld och väntar på fortsättningen, som snart går upp på bio. Med detta i bagaget kommer det kanske inte som någon större överraskning att ett licensspel följer med på köpet. 

Lyckligtvis är det de galna gänget bakom legospelen som gör sin egen tolkning av Superhjältarnas äventyr. Förvänta er samlande, förstörelse och toppklassig humor. Som en extra bonus ingår även Edna Mode, som är särklass bäst i ensemblen. Har ni spelat något av Lego-spelen sedan tidigare? Kommer ni plocka upp Lego The Incredibles? 


Om förolämpningar är din grej kanske det helvrickade spelet Oh...sir! The Hollywood Roast är något för dig. Jag har spenderat ett par timmar med förolämpningsmaskinen och haft riktigt roligt. Vem kan kombinera de bästa meningarna för det maximala utfallet? Vem vill inte spela som Marilyn No-More liksom? Ta er en titt på trailern här nedan och fundera, vem skulle du roasta av Hollywoods elit om chansen befann sig? Lämna oss en kommentar!


Vad spelar du i helgen? 


Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 22 juni 2018

Bli först med att kommentera


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender