Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 19 juni 2018

Årets E3-Höjdpunkter enligt Christoffer Heijerdahl

Christoffer "CH" Heijerdahl sammanfattar sina intryck av årets E3-mässa. Vad har varit era favoritögonblick?

E3 har kommit och gått och vi som spelare har fått en drös nya saker att se fram emot under de kommande åren. Personligen tycker jag att årets upplaga av den populära mässan varit spännande och innehållit överraskningar och förhoppningar. Det går inte att sticka under stolen med att eventet drar stor uppmärksamhet till sig.

Jag tänkte lista ett antal punkter som jag verkligen gillade under årets mässa, och jag vill gärna höra vad ni tyckte av spektaklet. Lämna oss en kommentar med era favoritspel här nedan. 


5. Gears 5 & Halo: Infinite

En stor höjdpunkt på Microsofts presskonferens var att se introduktionen av nya Halo: Infinite. Just nu är det bara titeln vi känner till, så det ska bli ytterst spännande att följa med på en ny resa med Master Chief framöver. Att man även utannonserade en fortsättning på den nya Gears-serien gör mig oerhört glad. Jag kan knappt bärga mig att "snart" få slå locust-rumpa igen. 


4. Super Smash Bros Ultimate

Jag ska motvilligt erkänna att jag inte var speciellt sugen på  Super Smash Bros Ultimate när E3 startade. Men detta ändrade sig snabbt då jag såg vilken omfattning spelet faktiskt hade. Alla tidigare karaktärer inkluderas i spelet och som grädde på moset gör Ridley äntligen entré. Århundradets slagsmål kommer i december, och jag kommer vara först i kön. 3. Kingdom Hearts III

Vi har väntat och väntat och väntat. Nu äntligen finns det ett släppdatum ute och under årets E3-mässa fick vi se nya bilder från Frost-världen i Kingdom Hearts 3. Att få följa med Sora och hans vänner på en sista resa kommer bli både minnesvärt och tårfyllt. Hoppas nu slutprodukten är det spel vi alla drömt om. Januari 2019 har svaret!2. Ori and the Will of The Wisps

En av de första titlarna som Microsoft visade under sin presentation var Ori and the Will of the Wisps. Att få se nya bilder från uppföljaren till ett av mina favoritspel genom tiderna gjorde mig både emotionell och förväntansfull. Om bilden, musiken och kontrollen är snarlik originalet kommer detta troligen glänsa. Snälla Microsoft, håll nu 2019. 1. Resident Evil 2 - Remake

Sony bjöd på en del överraskningar under nattens presskonferens. Dock kom den största och vackraste överraskningen i form av ett återbesök. Vi har under en lång tid tillbaka vetat att Capcom jobbat på en återfödsel av Resident Evil 2, ett av mina favoritspel genom alla tider. Som en bomb från klar himmel landade en magiskt blodisande trailer under konferensen. 

Vi fick lägga ögonen på en ung och oerfaren Leon S Kennedy, som i spelets början skulle tillträda sin nya tjänst i Raccoon City. Som vi alla vet gick allt åt skogen och Leons överlevnadsresa blev oförglömlig och historisk. Januari 2019 kan inte komma snabbt nog, skräcken är återigen starkt närvarande på E3. KÄRLEK!


Vad tyckte du bäst om på E3-mässan? Lämna oss en kommentar och berätta! 

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 19 juni 2018

Bli först med att kommentera


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender