Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 15 juni 2018

Vad spelar du i helgen?

FREDAG! <3 Vad spelar du i helgen?

Vänner;

Oj, vilken vecka vi har haft. E3-mässan i Los Angeles har avslutats och med den har en mängd nya spel utannonserats. Jag fullkomligt imploderade av glädje då vi fick se bilder från remaken av Resident Evil 2, ett av mina favoritspel genom alla tider. Att få återvända till en bekant plats i ny skrud kommer bli förbannat spännande. 

Devil May Cry 5, Gears 5 och Kingdom Hearts 3 gjorde även mitt hjärta lite större, 2019 kommer nog bli ett förbannat bra spelår. Har ni följt E3? Vad har varit era favoritspel under mässan? Lämna oss en kommentar här nedan.I helgen tänkte jag tipsa om att man nu kan återvända till den mysiga och mystiska världen i The Elder Scrolls Online. Den nya expansionen som öppnar upp Summerset Isles är äntligen här och expanderar världen ytterligare. 

Spännande berättelser, nya föremål och områden att besöka. Dags att investera ytterligare timmar i den förtrollade världen, spelar ni fortfarande The Elder Scrolls Online? Lämna oss en kommentar här nedan.  Har du någonsin drömt om att äga en affär fylld av magiska vapen och häftiga föremål. I Moonlighter är detta din verklighet. Du spelar som affärsmannen Will som lever för att expandera och förfina sitt företag. Utforska en spännande värld i jakt på nya föremål som sedan kan ställas ut till försäljning. 

Frihet att själv välja prisnivå på dina föremål, expandera butiksytan och ta emot specialbeställning från kunder. Ett spel som verkligen premierar samlarna inom oss alla. Ta en titt på trailern nedan! Har ni spelat Moonlighter? Lämna oss en kommentar. 
Vad spelar du i helgen? 

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 15 juni 2018

BM

Beshar Mohamed

Jag köpte Owlboy (Switch), Assasins Creed:Origins och GT:Sport denna veckan. Jag hoppas kunna varva dom tillsammans med fotbolls-VM!
#1 | | | Svara

Christoffer Heijerdahl

Administratör

svar på Beshar Mohamed

Låter som en kanonhelg! :) // CH!
#2 | | | Svara

Skriv en kommentar


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender