Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 11 maj 2018

Super Lucky's Tale

Vad spelar du i helgen?

FREDAG! <3 Vad spelar du i helgen?

Vänner;

Helgen är här igen! Dags att damma av handkontrollerna, fylla glasen med valfri dryck och lägga upp benen på närmaste fotpall. Det är viktigt att allt sitter där de ska, men även att sällskapet är på och att spelet blir valt. Den senaste tiden har jag spelat en mängd Overwatch och Fornite, vilket självklart passar bäst tillsammans med vänner. Det känns alltid lite extra härligt att komma hem från jobb och direkt hoppa in i ett välfyllt röstparty.

Konversationerna har varit många, glädje och raseriutbrott likaså, men jag ångrar inte en minut som jag spenderat med dessa individer, ni vet vilka ni är! Nu till veckans fråga, vad föredrar ni i ert spelade? Ensamma spelsessioner eller stora multiplayer-partyn? Lämna oss en kommentar här nedan.I helgen tänkte jag ta mig en titt på det nysläppta tillägget "Guardian Trials" till Super Lucky´s Tale. Det sockersöta plattformsspelet som jag spelade förra året har nu expanderat ytterligare och inbjuder spelare att testa nya utmaningar.

Hjälp Lucky att bevisa vad som krävs för att bli en helgjuten väktare. Nya utmaningar blandas med härlig musik och nya spännande platser. Läs gärna min recension av Super Lucky´s Tale här! Har du spelar det sedan innan? Lämna oss en kommentar här nedan!
Vad spelar du i helgen? 

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 11 maj 2018

Bli först med att kommentera


Skicka

Senaste nyheterna om Super Lucky's Tale

Läsarnas spelbetyg

-

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Antal röster: 0

Super Lucky's Tale

Betyg: 7/10Läs recensionen »

Läs mer

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender