Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 27 april 2018

Vad spelar du i helgen?

Fredag och ny spelhelg! Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan!

Vänner;

Ny helg och nya äventyr framför oss. Jag har spenderat större delen av veckan med God of War, som jag fullkomligt blev förälskad i. Läs gärna min recension av spelet här och berätta nedan om ni hunnit köra det än. Det ska därför bli gott med lite variation i helgen, och jag har lovat mig själv att spela mer än ett spel. Troligen blir det en blandning av Overwatch, Sea of Thieves och God of War. Den som lever får se. Vad är era helgplaner?Jag tänkte också ta mig en närmare titt på nysläppta Yakuza 6 - The Song of Life. Då jag sedan tidigare inte varit superinsatt i serien har jag efter en del Yakuza 0-spelande fått upp ögonen för galenskapen som infinner sig. I Yakuza 6: The Song of Life tar du än en gång upp manteln som Kazuma Kiryu när han försöker finna sanningen kring hans dotters smitningsolycka. Detta för honom tillbaka till helvrickad slagsmål, märkliga minispel och en stor spelvärld.

En mängd action, galenskaper och minnesvärda karaktärer utlovas såklart. Har ni spelat något av de tidigare Yakuza-spelen? Vad tycker ni? Och ska ni plocka upp Yakuza 6: The Song of Life? Lämna oss en kommentar här nedan!Har du någonsin drömt att värva, planera och utföra stordåd på fotbollsplanen i bärbart format? Ja, då har din önskning precis gått i uppfyllelse. Fotball Manager Touch finns ute nu till Nintendo Switch. Denna version innehåller allt som de stationära versionerna har, men har till skillnad från dessa även möjligheten att spelas både stationärt och på resande fot.

Kanske är det nu dags att utforska spelets alla funktioner samtidigt som du tar en välförtjänt vårpromenad? Möjligheter finns att experimentera med. Har du spelat något inslag i Fotball Manager-serien tidigare? Ska du plocka upp Fotball Manager Touch? Lämna oss en kommentar här nedan.
Vad spelar du i helgen?

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 27 april 2018

Anders Eklöf

Redaktör

Åker till Stockholm i helgen, så tror att PS Vitan får åka med, så att jag kan fortsätta med Spyro 2: Gateway to Glimmer. Blev sugen på att återbesöka mina barndomsspel nu innan remaken kommer i höst.
#1 | | | Svara

C

CH

svar på Anders Eklöf

??
#2 | | | Svara

Skriv en kommentar


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender