Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 16 mars 2018

Vad spelar du i helgen?

Vilka äventyr ska ni ha i helgen? Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan! <3

Vänner;

Veckan är snart slut, men innan dess är det dags för lite spelande, eller hur? Jag har haft en period med ganska blandade upplevelser, spelat en hel del Overwatch varvat med Super Luckys Tale och avrundat med några varv Mario Kart 8 Deluxe. Det känns helt perfekt att snabbt och enkelt skifta mellan mina upplevelser, variation är en bra sak. Hur gillar du att spela? Lång pass med samma spel, eller mindre sessioner med fler titlar? Lämna oss en kommentar här nedan.I helgen tänkte jag dyka ner i Devil May Cry-spelen igen. HD-samlingen som släpptes för några år sedan på Xbox 360 och Playstation 3 är nu tillbaka, på en ny generations konsoler. Xbox One och PS4-släppet för med sig en vassare bilduppdatering och några nya föremål, dock är denna utgåva annars identisk med Xbox 360 och PS3-versionerna. Om ni missat Dantes hektiska äventyr finns det därför en trevlig samling under samma tak att sätta tänderna i.

De tre första spelen är inkluderade, där det tredje är min personliga favorit. En samling för alla djävulsgråtare, helt enkelt. Äger ni HD-versionerna redan eller blir det ett inköp? Lämna oss en kommentar här nedan.Ett annat nysläppt spel är TT Isle of Man, och det är nu dags att köra järnet med motorcyklarna. För vem vill inte rusa fram i hisklig fart på en öppen väg genom mystiska bergspass och små byar. Ordet roadtripp kan verkligen förkroppsliga känslan som återfås när man spelar TT, långt bort från vardagens bekymmer, bara du och din hoj.

Friheten blir därför väldigt påtaglig. Kommer ni ge TT Isle of Man en chans? Kanske kan det bli ett bra substitut till alla Mario Kart 8-varv. Lämna oss en kommentar här nedan!Ett spel som gått ur beta-stadiet och in i game-preview på Xbox One är The Darwin Project. Likt många andra Battle Royal-spel finns det ett tydligt mål, att stå ensam kvar på toppen. Spelet skiljer sig dock en aning från andra titlar genom att introducera en mer skoningslös miljö, så det är inte bara andra spelare som kan ställa till det för dig. Det är ingen tvekan på att spel som PUBG och Fornite tagit världen med storm, kan ytterligare en titel slå sig in på marknaden? Vad tror ni? Har ni spelat The Darwin Project ännu? Lämna mig era tankar och kommentarer.
Vad spelar du i helgen?Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 16 mars 2018

Anders Eklöf

Redaktör

Även jag har börjat med Devil May Cry, som skickar mig tillbaka till tonåren då jag tyckte det var det coolaste spelet någonsin.
#2 | | | Svara

Skriv en kommentar


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender