Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 2 mars 2018

Vad spelar du i helgen?

Fredagens text har landat! Vad spelar ni i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vänner;

Ytterligare en vecka har skrivits in i historieböckerna, den senaste tiden har jag haft en hel del tid att betrakta just historia i spelformat. Kingdom Come: Deliverence har tagit upp en hel del av min tid, mer om detta längre ner i texten. Nu när jag ändå har ert fokus på historia skulle jag höra ert bästa minne under er egen spelhistoria.

Vad har varit absolut bäst under resans gång? För min egen del har The Legend of Zelda: Ocarina of Time en alldeles särskild plats i mitt spelhjärta, första gången man såg ut över det blommande Hyrule Field är svårslaget. :)I helgen kommer jag troligen fortsätta min riddarresa i Kingdom Come: Deliverence. Jag har upptäckt innebörden av att kämpa i ett brödraskap. För att hämnas min mördade familj har jag svurit att resa genom landet i jakt på dem som förstört mitt liv. I min strävan kommer jag vända många stenar, korsa många livsöden och förhoppningsvis komma till freds med mitt eget öde. Kingdom Come: Deliverence strävar efter att innesluta spelaren i en massiv värld fylld av krigare, uppdrag och äventyr.

I perioder får jag väldiga Chiverly-vibbar från denna titel, vilket kanske inte är så konstigt. En del buggar har jag dock stött på, men än så länge gillar jag helheten ganska mycket. Har ni spelat spelet ännu? Vad tycker ni är bra och dåligt? Lämna oss en kommentar här nedan.
Ett annat nytt spel på marknaden är Monster Energy Supercross, som nu finns tillgängligt på samtliga plattformar. Dags att sätta sig på motorcykeln och köra järnet. Tävla på en mängd olika banor i ett antal lägen. Bevisa för dig själv och din omgivning att du är nummer ett.

Att bränna gummi, ta en kurva och kasta sig flera meter upp i luften är något vi alla vill göra, eller hur? Har ni tänkt att införskaffa detta? Lämna oss en kommentar här nedan.


Vad spelar du i helgen?

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 2 mars 2018

Bli först med att kommentera


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender