Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 23 februari 2018

Vad spelar du i helgen?

Fredagen är här igen! Vad spelar du i helgen?

Vänner;

Jag hoppas er vecka varit bra och att helgen blir lång och spelfull. Förra helgen var jag på Scifi-mässan i Göteborg, för lite autografsamlande och speljakt. Träffade en hel del trevlig människor, en del utav er läser även Spelnyheterna, vilket är fantastiskt kul.

Tack till er som kom fram och pratade om våra texter. Det betyder mycket att det vi skriver faktiskt läses därute. Extra kul att träffa dig som ville bege dig in i spelskrivandet, hoppas tipsen jag gav ger resultat framöver. Återigen, tusen tack till alla underbara läsare, tack att ni läser det vi gör här på Spelnyheterna. <3I helgen tänkte jag ta mig en titt på plattformsspelet Xenon Valkyrie+ som nu äntligen släppts på konsolerna. Tidigare fanns denna titel enbart tillgänglig på det bärbara formatet, något som dock gjordes väldigt bra. Extra kul blir det för spelare som missade chansen att spela denna snabba och explosiva titel sedan innan.
Hjälp vår hjältinna besegra den onda häxan innan hon och hennes kumpaner sätter världen i brand. Har du spelat Xenon Valkyrie+ sedan innan? Lämna oss en kommentar här nedan.För nostalgikerna kan jag gott rekommendera nyversionen av en riktigt klassiker som nu finns på Windows 10. Age of Empires: Definitive Edition innehåller en helt ny grafisk stil, nya funktioner och en mer modern spelstil. Det ska bli härligt att återvända till historien och äventyren som berättades i Age of Empires. Har ni längtat efter nyversionen eller spelar ni originalet än idag? Lämna oss en kommentar och berätta. 


Vad spelar du i helgen? 
Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 23 februari 2018

Bli först med att kommentera


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender