Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 9 februari 2018

Vad spelar du i helgen?

Fredagen är här! Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan!

Vänner;

HELG! Visst är det skönt att bara kunna skrika ut det. Och jisses vilken spelhelg som ligger framför oss alla, eller hur? Kanske jagar du monster tillsammans med vänner i Monster Hunter: World. Det är iallafall något jag gjort med ganska stor frekvens den senaste tiden, vad spelar ni?2016 släpptes rollspelet I am Setsuna och medförde en genomspelning fylld av känslor för undertecknad. Studions nästa projekt är det nysläppta Lost Sphear som på många sätt bygger vidare på vad som gjorde Setsuna så minnesvärt, karaktärer och intressant narrativ.

I Lost Sphear tar du rollen som Kanata, en ung man med ett viktigt uppdrag. Du måste bege dig ut på en resa för att återställa minnet av platser och människor som lämnats i glömskan. Spännande karaktärer och mysig estetik utlovas och titeln kan avnjutas på valfri plattform. Har du spelat Lost Sphear eller dess föregångare I Am Setsuna? Lämna oss en kommentar här nedan och berätta vad du tycker! 

Ett annat nysläppt spel på marknaden är Dissidia Final Fantasy NT. En klassisk saga mellan gott och ont blandas med karaktärer från spelserien Final Fantasys alla hörn och kanter. Dags att sätta ihop ditt eget drömlag, kanske Cloud Strife, Noctis Lucis Caelum & Lightning kommer finnas med bland dessa?

En spännande kampanj med mycket nostalgi utlovas, dessutom en hel del andra lägen att sätta tänderna i. Är detta något som lockar ditt intresse? Vem är din favoritkaraktär från Final Fantasty-serien? Lämna oss en kommentar!
Slutligen, jag under en period spenderat tid med konsolversionen av Beholder. Spelet som tar spionage till en helt ny nivå. Du spelar som karaktären Carl och får i uppgift av staten att spionera på dina grannar. Alla misstänksamma handlingar skall rapporteras och som spelare får man valet att följa order eller att möta människorna bakom besluten.

En drös olika slut återfinns baserade på valen du gör under spelets gång. Den kompletta utgåvan finns ute nu på konsol och innehåller allt extramaterial för spelet. Har ni kört titeln sedan innan, och i så fall, vad tycker ni? Lämna oss en kommentar här nedan!Vad spelar du i helgen?Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 9 februari 2018

Christoffer Heijerdahl

Administratör

svar på Jonte

NICE! :) Mario Odyssey är fantastiskt! Trevlig helg! // CH!
#2 | | | Svara

Skriv en kommentar


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender