Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 15 december 2017

Vad spelar du i helgen?

December fortsätter bjuda på mysiga spelhelger! Vad spelar ni i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan! OBS. En viss Spoiler-varning för slutet av Resident Evil 7 Biohazard.

Vänner;

Veckorna går fort nu och snart kommer tomten att knacka på dörren. Förhoppningsvis med en säck fylld av hårda, virtuella paket. Att få ett tv-spel i julklapp har alltid varit en magisk känsla och trots att man lämnat ungdomsåret bakom sig förblir känslan intakt. Har ni någon spelönskning som ni hoppas ligger under granen? Lämna oss en kommentar här nedan.En av de största nyheterna under helgen är släppet av PlayerUnknown's Battlegrounds på Xbox One. Spelet är nu tillgängligt i spelets preview-program och kommer uppdaterats ju längre fram i utvecklingen man kommer. Efter miljoner och åter miljoner av spelade matcher online på pc får nu även konsolspelarna chansen att ge sig in i striden. Kommer du fira en chicken dinner framöver på din Xbox One? Lämna oss en kommentar här nedan.Ett annat återsläpp kommer i form av klassikern Okami, som nu gjorts om i HD till de aktuella konsolerna. Ett trevligt ansiktslyft kombineras med en stabil kontroll, underbar musik och en stabil bilduppdatering. Okami är en personlig favorit och efterliknar Zelda-serien i många fall. Det ska därför bli fantastiskt kul att få återspela denna pärla. Har ni spelat originalet eller kommer denna nyutgåva bli er debut? Lämna oss en kommentar här nedan.Slutligen kan jag med glädje meddela att mer innehåll till ett av årets bästa spel, Resident Evil 7 Biohazard finns ute nu. Dels har man äntligen släppt extrauppdraget, "Not a hero", som berättar Chris Redfields historia i slutet av huvudspelet. Vi tar här upp jakten efter Lucas Baker som försvunnit efter händelserna i berättelsen.

Extrauppdraget "The end of Zoe" också släppts och är spelets sista dlc. Här får vi reda på vad som hände med Zoe Baker och upptäcka hennes öde. Allt material har även samlats i en maffig guld-utgåva, så om ni missat denna präla tycker jag att ni läser min recension och sedan köper spelet. Familjen väntar!

Vad spelar du i helgen?

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 15 december 2017

R

robin

ska spela overwatch och kanske lite fortnite!
#1 | | | Svara

Skriv en kommentar


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender