Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 8 december 2017

Vad spelar du i helgen?

Ny helg med fler möjligheter till äventyr! Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan!

Vänner;

Jag hoppas er vecka varit bra och att julstressen inte tar allt för mycket energi. Personligen är jag väldigt nöjd med att ha inhandlat samtliga julklappar redan, och inte behöva stressa de sista dagarna med att få klart allt. Det känns gott att bara kunna njuta av tiden fram till jul. Hur ser det ut för en del? Har ni köpt in alla klappar eller har ni några kvar? 


I helgen vill jag passa på att tipsa alla Destiny 2-spelare därute att spelets första expansion nyligen släppts. I Curse of Osiris blir vi inbjudna att utforska Merkurius mystiska områden och dess många berättelser. Det har nämligen snappats upp en hel del märkliga saker från platsen och som beskyddare av universum är det vår plikt att gå och undersöka källan. Träffa nya karaktärer, skaffa nya vapen och upplev en fortsättning på Destiny 2-sagan. Kommer ni spela Curse of Osiris? Lämna oss en kommentar här nedan.


För Nintendo Switch-spelarna som sett sig mätta på Mario Kart 8 Deluxe kan jag meddela att racingspelet Gear.Club Unlimited finns tillgängligt till konsolen. Kör, utmana och utveckla dina egenskaper runt banorna, samtidigt som du skaffar nya fordon att köra. Var med i lopp, utmana dina vänner och upplev ytterligare en fartfylld resa på Nintendos hybridkonsol. Har ni spelat Gear.Club Unlimited? Lämna oss en kommentar här nedan.


Slutligen har en enorm pc-titel hittat sin väg till våra spelkonsoler. The Sims 4 erbjuder allt du tidigare lärt känna i spelet. Låt din kreativitet och känsla för detaljer guida din väg och skapa det perfekta boendet för dina karaktärer. Kanske blir det just du som landar drömjobbet, får den perfekta trädgården eller det mest välbetalda jobbet. Vad som helst kan hända och makten finns i dina händer. Kommer du spela konsolversionen av The Sims 4? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vad spelar du i helgen?


Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 8 december 2017

Anders Eklöf

Redaktör

Jag åker till London ikväll, men innan dess kommer jag försöka hinna med lite mer Nier: Automata.
#1 | | | Svara

Martin Norén

svar på Anders Eklöf

Ska försöka sätta mig lite med Star Wars Battlefront II under helgen!
#2 | | | Svara

Skriv en kommentar


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender