Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 24 november 2017

Vad spelar du i helgen?

Nytt veckoslut och nya spel att utforska! Vad spelar du i helgen?

Vänner;

Veckan har snart tagit slut, men innan dess ska det hinnas med en del spelande. Har ni några speltraditioner som ni återvänder till under året? För min del brukar en genomspelning av The Legend of Zelda: Ocarina of Time vara obligatorisk och något jag gjort sedan jag spelade det för första gången. Över 26 gånger har det spelet alltså slutförts och fler ska det bli, magiskt bra än idag!


Lego-spelen är något jag ständigt ser fram emot, dels på grund av den härliga designen, men även för glädjen och humorn de framkallar. I det senaste släppet finner vi Lego Marvel Super Heroes 2 som finns ute nu till Playstation 4, Xbox One och PC. I detta filmiska äventyrsspel finner vi våra lego-superhjältar i en ny konflikt. Utforska en stor öppenvärld, samla legobitar och stoppa ondskans makter.  Kommer ni ta er en titt på det senaste tillskottet? Lämna oss en kommentar här nedan.
Ett annat spel som kanske gått under radarn för många är Outcast: Second Contact, som nu finns tillgängligt till PC, Playstation 4 och Xbox One. Denna nyutgåva bjuder på en total ansiktsförändring i den grafiska motorn, en omfattande värld att utforska och pussel att lösa. Om man missade originalet som kom på 90-talet får man därför en ny chans nu! Kommer ni plocka upp Outcast: Second Contact? Lämna oss en kommentar här nedan!Göteborgsstudion Zoink har den senaste tiden utannonserat ett gäng av sina produktioner till Nintendo Switch. Först ut är det härligt galna Stick it to the man, som nu finns tillgängligt till konsolen. I äventyret tar du kontroll över Ray som efter en olycka fått förmågan att läsa andras tankar. Oskyldigt anklagad för ett fruktansvärt brott måste han använda sina nya förmågor för att rentvå sitt namn. Det är upp till oss att lösa mysteriet och uppleva all galenskap spelet har att erbjuda. Har ni spelat Stick it to the man ännu? Lämna oss en kommentar.Slutligen vill jag passa på att tipsa om ett fantastisk event som pågår under lördagen hos våra vänner på Svampriket. De har tillsammans med Pim Ehrelind anordnat en välgörenhets-stream som går under namnet "Skräckafton". Under flertalet timmar kommer det spelas skräckspel och samtidigt samlas in pengar till förmån för Minds viktiga arbete kring psykisk ohälsa. Vi här på Spelnyheterna vill självklart sprida detta och rekommenderar att ni kollar, skriker och skänker en slant för ett bra ändamål. Länk till stream och insamling finns här nedan:
Vad spelar du i helgen?

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 24 november 2017

Anders Eklöf

Redaktör

Jag satsar på att spela klart Doom till Nintendo Switch. Rent tekniskt är det imponerande att det fungerar på konsolen, men det ser ju verkligen inte bra ut alla gånger. Dock ett riktigt skojigt spel!

Sen ska jag nog hinna med några matcher i Star Wars Battlefront II. Hittills stendör jag av bakhåll konstant.
#1 | | | Svara

Skriv en kommentar


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender