Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 17 november 2017

Vad spelar du i helgen?

Vad spelar ni i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan.

Vänner;

Jag hoppas att veckan varit bra och att ni är redo för äventyr i helgen. De senaste veckorna har det varit mycket fokus på att försöka komma ikapp på alla titlar jag missat eller inte hunnit klara ännu, hoppas kunna fortsätta på det arbetet i helgen. Hur stor är er backlog av spel? Lämna oss en kommentar här nedan.


I helgen tänkte jag passa på att tipsa familjerna som spelar tillsammans att en trio spel har remastrats och återsläppts på Xbox One. Dessa inkluderar Disneyland Adventures, Rush: A Disney-Pixar Adventure och Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection. De två förstnämnda spelen var förr bundna direkt till Kinecten, men har nu omarbetats utan denna. Utforska spännande världar, möt välkända karaktärer och upplev spänning, romantik och äventyr under solen.

Om man istället drömmer om att öppna och driva sitt eget zoo finns få saker som slår Zoo Tycoon. Denna autentiska simulator ger dig verktygen och bara du bestämmer hur stort projektet kommer bli. Kanske blir det något av dessa spel som kan locka de unga (och äldre) drömmarna och kreatörerna framför tv:n? Har ni spelat något av dessa innan? Lämna oss en kommentar här nedan.Den senaste tiden har en mängd olika bilspel gästat våra spelkonsoler. Forza, Project Cars och Mario Kart 8 Deluxe har alla varit imponerande på egna ben. För några veckor sedan släppte även Sony lös sitt flaggskepp inom racinggenre, Gran Turismo Sport. Denna intensiva körupplevelse bjuder på allt du tidigare kommit att älska med serien. Här finns bilarna, banorna och fysiken till att hjälpa dig nå fram till mållinjen.

För mig personligen har genre alltid varit nära mitt spelhjärta, och att få möjligheten att se hur de olika serierna skiljer sig från varandra är både spännande och lärorikt. Har ni något personlig favorit när det kommer till racinggenre? Lämna oss en kommentar här nedan och berätta.Vad spelar du i helgen?

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 17 november 2017

Anders Eklöf

Redaktör

Jag kommer fortsätta med Doom och Sonic Mania till Switch. Två helt olika upplevelser.
#1 | | | Svara

DT

DJ Trustworthy

Har inte helt bestämt mig om jag tänker åter besöka Aloloa-regionen i nya Pokémon Ultra Sun/moon, eller resa till Skyrim i nya bärbara versionen på switch (Stealth Archer ftw)

Klarade nyligen ut PS4-versionen av Dragons Dogma, men har fortarande bitterblack island kvar att utforska.

Emellanåt blir det även lite Xenoblade Chronicles på 3DS i väntan på 2an som släpps till switch om ett par veckor
#2 | | | Svara

Skriv en kommentar


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender