Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 10 november 2017

Vad spelar du i helgen?

Fredagen är här igen! :) Vad spelar du i helgen?

Vänner;

Jag hoppas att er vecka varit bra och att helgen för med sig lite trevligt spelande. Jag tänkte försöka ta mig en titt på en del olika titlar i helgen, däribland nya Sonic Forces, men även en del återbesök till tidigare titlar. Overwatch förblir en titel som jag återvänder till, gång på gång.Sonic Forces är den senaste delen i serien kring världens snabbaste igelkott. Vår blåa hjälte måste nu alliera sig med sina vänner för att bemötta den onde Dr Eggmans hemska planer. Världsherraväldet är något som ständigt är i doktorns huvud och han har därför konstruerat en mängd elaka robotar för att sätta punkt för vår framfart. Något som är nytt med denna titel är att du nu kan designa din egna karaktär, som i sin tur hjälper vår hjälte mot ondskans makter.

Du har nu makten att förändra synen på snabbhet, är du redo för att springa fram i Sonic Forces? Personligen tokgillade Sonic Mania som släpptes för en tid sedan, går därför och hoppas att detta blir en trevlig upplevelse också. Ska ni köra Sonic Forces?För spelarna som vill finna frid och lugn i en upplevelse och som även införskaffat en Nintendo Switch finns nu Farming Simulator 17 till plattformen. Bygg och sköt om din egen gård och hantera boskap, sädeskorn, väder och ekonomi. Serien som tidigare gjort sig väldigt populär kan nu alltså spelas på Nintendos hybridkonsol.

Varför inte ta med den ut under en kommande höstpromenad, alternativt tända brasan, hälla upp en kopp glögg och bara mysa framför tv:n. Har ni spelat spelet sedan innan eller blir detta ert första stopp till serien? Lämna oss en kommentar här nedan.Slutligen har nu äntligen expansionen av Horizon: Zero Dawn släppts, och i The Frozen Wilds måste Aloy utforska den bittra och frusna norden. Ett mysterium ligger och väntar vår hjältinna, vilket även inkluderar nya fiender, nya områden och fler karaktärer att bemöta.

En helt ny miljö för med sig ännu fler saker att upptäcka, något jag personligen älskade med det första spelet. Friheten att kunna tackla problem och de olika stridssystemen vävs samman till en intensiv spelupplevelse. Då det var en tid sedan jag spelade originalet känns möjligheten att återvända spännande och fräsch.

Kommer ni följa med Aloy på ännu en resa? Ta i så fall med vinterkläder och en termos varm choklad, det kommer bli kyligt i perioder.


Vad spelar du i helgen?Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 10 november 2017

Anders Eklöf

Redaktör

Jag fortsätter med South Park: The Fractured But Whole, som jag tycker är okej.

Blir nog att plocka upp några månar i Super Mario Odyssey också (läs min recension här).
#1 | | | Svara

Skriv en kommentar


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender