Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 3 november 2017

Super Mario Odyssey

Vad spelar du i helgen?

Fredag! :) Vad spelar du i helgen?

Vänner;

Det har varit en intensiv spelperiod för många! Massor av bra titlar har släppts fria till allmänheten. Wolfenstein, Shadow of War, Super Mario Odyssey & South Park har den senaste tiden ockuperat mestadels av mina vakna timmar, och fler stortitlar är på gång. Idag landar nästa Call of Duty och nyligen fick PC-spelarna chansen att sätta tänderna i Destiny 2. Vad spelar ni just nu?


I den senaste delen av Call of Duty-serien kastas vi tillbaka till det andra världskrigets fasor. Med en ny berättelsekampanj, nya flerspelarlägen och mängder av nazist-zombies finns det något att hitta för de flesta. Det ska bli intressant att se hur denna återkomst kommer gynna serien framöver. Uppskattar ni återbesöket eller trivdes ni bra i framtidens krigszoner? Lämna oss en kommentar här nedanför!


I helgen blir det just dessa ovannämnda spel jag fokuserar på! Och om ni missat någon av våra senaste recensioner tänkte jag länka dem här! Ta gärna en titt och fortsätt kommentera, vi uppskattar er feedback! :) Tack att DU läser det vi skriver! You rock! <3 Vad spelar du i helgen?

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 3 november 2017

Bli först med att kommentera


Skicka

Senaste nyheterna om Super Mario Odyssey

Läsarnas spelbetyg

10

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Antal röster: 1

Super Mario Odyssey

Lanseringsdatum: 27 oktober 2017

Enhet: Nintendo Switch

Genre: Plattform

Utvecklare: Nintendo EAD

Utgivare: Nintendo

Antal spelare: 1

Betyg: 10/10Läs recensionen »

Läs mer

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender