Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 27 oktober 2017

Vad spelar du i helgen?

Tre stora spelsläpp har skett under helgen! Vad spelar du i helgen?

Vänner;

Så var ännu en vecka slut! Jobb, skola och måsten är borta och spelens värld ligger öppen för utforskning. Att det är en bra tid att vara tv-spelare kan inte sägas ofta nog, särskilt inte en helg som denna. Super Mario Odyssey, Wolfenstein II: The New Colossus och Assasins Creed: Orgins släpps alla idag, frågan är, vad ska ni spela först? 


Om man inte är sugen på dessa titlar kanske några andra spel intresserar. Ett spel som gått under min radar är nysläppta Spelunker Party! som finns tillgängligt nu till Nintendo Switch och PC. I detta flerspelarspel jobbar man tillsammans med sina vänner i att navigera grottor och hemliga gångar. Man kan avnjuta detta tillsammans i soffan genom att spela fyra i splitscreen, eller söka online efter kamrater. Utforska, samla och uppgradera dina förmågor, samla skatter och nya kläder för att piffa till din karaktär. Blir detta nästa co-op-upplevelse? Ska du spela Spelunker Party!?


För spelarna som inte fått nog av racinggenre finns även WRC 7 ute på marknaden till samtliga format. Denna högintelligenta racingsimulator innehåller möjligheten att själv välja din väg till toppen. Nya miljöer, fler bilar och en anpassningsförmåga som skriker frihet. Likt föregående årets version finns mängder av saker att låsa upp i karriärsläget, fler bilar att samla och köra, onlinerace samt nya funktioner i bagaget. Vilket racingspel blir ert val denna säsong?
Vad spelar du i helgen?


Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 27 oktober 2017

E

Efe

via spelnyheterna.se för ipad

Efe

#1 | | | Svara

Skriv en kommentar


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender