Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 29 september 2017

Vad spelar du i helgen?

FREDAG = SPELHELG! Vad spelar ni i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan!

Vänner;

Veckan är snart slut, men innan dess ska vi hinna med några timmars spelande, eller hur? Jag har den senaste tiden spelat en hel del Destiny 2, det växer verkligen på mig och upplevelsen än så länge är väldigt bra. Spelar ni och i så fall vad tycker ni om det?  Sedan har det naturligtvis även blivit några matcher Overwatch, nu när nya banan Junkertown gjort entré.Göteborgsstudion Image and forms senaste spel har äntligen nått marknaden. Steamworld Dig 2, uppföljaren till det kritikerrosade Steamworld Dig finns ute nu till Nintendo Switch, Pc och PS4/PS-Vita. I detta äventyret antar du rollen som Dorothy, en glad och energisk robot i jakt på rikedomar och spänning.

Med en arsenal av föremål beger hon sig ner i marken, för att gräva guld och mystik. För spelare som gillade det första finns mer av allt att hämta här, nya förmågor, nya vapen och ännu fler skatter. Spelade ni Steamworld Dig? Kommer ni gräva skatter i uppföljaren? Lämna oss en kommentar här nedan.Om ni letar efter ett förstapersonsspel som inte liknar något annat på marknaden just nu kan jag varmt rekommendera Maize. Detta helgalna lir sprudlar av knasiga karaktärer och scenarion, och känns många gånger som en blandning mellan Monthy Python och Arkiv X. Kanske är det just därför jag fastnat och velat upptäcka historien som fortlöper.

En rysktalande björn, levande majskolvar och en rad kluriga pussel senare är jag lämnad  belåten och förvirrad. Maize finns ute till Playstation 4 och Xbox One nu. 
För Nintendo Switch-ägarna som behöver ett komplement till Minecraft finns Lego Worlds ute på konsolen. I denna titel får du som spelare chansen att själv designa ditt legoland. Bygg, riv och mixa till världen efter dina egna idéer och låt kreativiteten flöda.

Kanske blir det just du som vinner nästa designpris i legoskapande. Vilket föredrar ni, Lego Worlds eller Minecraft och varför? Lämna oss en kommentar här nedan!

Vad spelar du i helgen?


Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 29 september 2017

Bli först med att kommentera


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender