Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 22 september 2017

Vad spelar du i helgen?

Fredagen är äntligen här igen! Vad spelar du i helgen?

Vänner,

Ytterligare en vecka har nått sitt slut och det är dags att luta sig tillbaka för lite välbehövlig avkoppling, vad passar då bättre än tv-spel? Jag hade verkligen en kanonhelg förra veckan då Comic Con Stockholm hölls. Massor av spännande titlar spelades och jag tror att hösten kommer bjuda på en hel del goda spelstunder. 


I helgen tänkte jag ta mig en titt på ett av återsläppen som nyligen dykt upp på Nintendo Switch. I mitt tycke är Rayman: Legends kanske ett av världens bästa plattformsspel, så fullt med charm och roliga scenarion. I den definitiva versionen av spelet finns allt från tidigare utgåvor, alla banor, karaktärer och utmaningar.

Lokal mutliplayer och ett nytt flerspelareläge "Kung Foot", vilket resulterar i mängder av timmars underhållning. Portabiliteten med Switch gör att man nu kan ta med sig detta fartfyllda äventyr vart som helst, visst är det trevligt. Har ni inte lyckats sätta tänderna i detta ännu är det hög tid att börja! Finns ute nu till Nintendo Switch.


Om ni istället vill leka lönnmördare en stund har expansionen till Dishonored 2 äntligen släppts. I "Death of an Outsider" kläs vi i rollen som Billie Lurk och träder in i en ny värld av lönnmord. Spelet utspelar sig efter huvudberättelsen i Dishonored 2 och uppdraget är att förgöra den mystiske Outsider, en övernaturlig varelse med fruktansvärda krafter.  

Dishonored-serien är en personlig favorit hos mig och det tidigare släppta Dishonored 2 är något som alla borde testa. Läs gärna min recension av spelet här! Det ska bli spännande att se vart de väljer att ta serien härnäst. Har du spelat mycket Dishonored innan? Är du bäst på stealthspel eller är du en mer bombastisk spelare? Lämna oss en kommentar här nedan! Death of an Outsider finns ute nu till Xbox One, Playstation 4 och PC.


För bilfantasterna finns Project Cars 2 ute nu! I denna uppföljare finns nya banor, nya bilar och fler sätt att spela på. Utmana, skapa och kör på dina villkor i spännande miljöer runt jorden. Välj att spela i karriärläget eller utmana dina vänner online. Åk på alla sorters underlag och bevisa för samtliga att du är racing-simulatorns okrönte kung/drottning.

Var du som jag och spelade en mängd av föregångaren eller blir detta ditt första möte med Project Cars-serien? Kommer du spela? Lämna oss en kommentar här nedan. Project Cars finns ute nu till Xbox One, Playstation 4 och PC.Vad spelar du i helgen? 

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 22 september 2017

Martin Norén

För mig blir det till att spela och recensera NBA 2K18 till Playstation 4.
Trevlig helg!
#1 | | | Svara

Skriv en kommentar


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender