Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 11 augusti 2017

Vad spelar du i helgen?

Tacoma, Mega Man eller något annat? Vad spelar du i helgen? Lämna oss en kommentar här nedan!

Vänner;

En ny helg tar sin början och det finns mängder av spel ute att fördriva tiden tillsammans med. Nyligen publicerade Joel Karlsson sin Hey Pikmin-recension här på Spelnyheterna (ni kan läsa den här) och för alla bärbara spelare är detta något att spana in. För min del blir det att kombinera bärbar och stationärt och förhoppningsvis finna en bra balans. Vad föredrar ni att spela på? I helgen tänkte jag ta mig en titt på nysläppta Tacoma till min Xbox One. I detta spel utvecklat av studion Fullbright (vars tidigare spel Gone Home fullkomligt blåste mig av stolen) ankommer du till en tillsynes övergiven rymdstation. Med hjälp av stationens Ai blir ditt jobb att pussla ihop vad som skett på platsen, detta med hjälp av texter, bilder och minnen ifrån besättningen.

Mycket likt Gone Home berättas Tacoma på ett djupare plan och bygger stämning och känsla via spelarens egna upplevelser. Kommer du ta reda på sanningen bakom stationen och dess besättnings öde? Tacoma finns ute nu till PC och Xbox One. En ny samling Mega Man-spel har också gjort entré på nutidens spelkonsoler. I Mega Man Legacy Collection 2 kan du avnjuta klassikerna Mega Man 7, 8 , 9 och 10 på din PS4, PC eller Xbox One. Paketet innehåller även en hel del extrasaker i form av remixade banor, gallerier och online leaderboards. 

För en som fullkomligt älskade att återbesöka de tidigare Mega Man-spelen i den förra samlingen ska det blir roligt och spännande att se hur dessa håller måttet. Mega Man Legacy Collection 2 finns ute nu på PS4, Xbox One och PC. Kommer du spela?

Vad spelar du i helgen?  


Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 11 augusti 2017

Bli först med att kommentera


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender