Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 4 augusti 2017

Vad spelar du i helgen?

#VadSpelarDuIHelgen?

Vänner;

Jag hoppas ni mår bra och att sommaren varit likaså! Min semester lider nu emot sitt slut och batterierna är laddade inför den kommande hösten. Det är mycket som händer i spelvärlden och förhoppningsvis kommer vi ha många trevliga upplevelser under den senare tiden på året. 

I helgen tänkte jag ta och fokusera lite på racing, samtidigt som jag tar en titt på nysläppt dlc till Little Nightmares. I den skräckinjagande fortsättningen av Little Nightmares bjuds vi på en resa ännu längre ner i det fasansfulla The Maw, och tar nu kontakt med en ung pojk som fastnat på botten. Det är vårt jobb att guida vår kamrat till säkerhet med hjälp list och en fast beslutsamhet (nerver av stål är ett plus i kanten som uppskattas).

Nya miljöer, stämningsfull musik och en atmosfär som återigen lever upp till sitt mardrömslika namn. Klarar du av att fly från skräcken? Spelade du Little Nightmares? Kommer du plocka upp expansionen?För de yngre och för Disneyfantasterna därute finns nu Cars 3: Driven to Win tillgängligt på samtliga plattformar. I detta helskruvad och hektiska racingspel tar du kontrollen över dina favoritkaraktärer ifrån Disneys Bilar-filmerna. Kämpa ensam eller tillsammans med vänner och kör över mängder av banor baserad på filmerna.

Detta är helt klart ett trevligt komplement till alla som inte kört sönder sig själva i Mario Kart 8 Deluxe, och finns som sagt tillgängligt på alla plattformar. Dags att trampa plattan i mattan tillsammans med Blixten Mcqeen. 
Vad spelar du i helgen? Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 4 augusti 2017

Anders Eklöf

Redaktör

Många spel jag vill hinna med just nu, men förhoppningsvis lite PataPon Remastered, Persona 5 och en del Final Fantasy XIV som jag fastnat för.
#1 | | | Svara

Skriv en kommentar


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender