Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 14 juli 2017

Vad spelar du i helgen?

Sommar, bad och spel! Vad spelar du i helgen?

Vänner;

Jag hoppas att veckan varit bra och att ni som gått på semester hunnit njuta ordentligt. Min första semestervecka lider mot sitt slut och jag har faktiskt tagit det väldigt lugnt, känns skönt att bara kunna slappna av och ägna sig åt det man vill och känner för. Nästkommande veckor blir nog mer actionfyllda, med en del resor runt om i Sverige och förhoppningsvis även en snabbis utomlands. Hur spenderar ni er sommar?


I helgen blir det åka av då min genomspelning av Tekken 7 och Get Even fortsätter! Två titlar som är helt olikt varandra. Det blir därför en ganska tydlig och bra kontrast när man behöver en kortare paus ifrån en specifik upplevelse. Jag gillar verkligen enkelheten i Tekken 7, samtidigt som jag inte kan låta bli att le över all ostighet i upplägget. Om ni inte har läst Anders recension av Tekken 7 ännu kan ni göra det här.


Get Even fortsätter att hålla mig i ett mentalt järngrepp och känslan av förvirring är ständigt påtagen. Det är helt klart ett spel som fortsätter att utmana mitt sinne, på samtliga plan. Har ni spelat Get Even ännu?


Vad spelar du i helgen?

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 14 juli 2017

Bli först med att kommentera


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender