Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 7 juli 2017

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Vad spelar du i helgen?

Vänner;

Veckan är snart slut och därför tid för ledighet och spelande. För min del kommer denna helg som en extra god uppenbarelse, då jag äntligen går på min sommarsemester. Det ska bli några veckors god avkoppling.

Jag hoppas hinna ta ikapp en del spel som jag inte hunnit klart med ännu, samtidigt som nya upplevelser väntar kring hörnet. Vi har definitivt en spännande spelhöst framför oss. Vad ser ni fram emot mest?


I helgen tänkte jag ta mig en titt på konsolversionen av skräckspelet Dead by Daylight. PC-spelet som gjorde enorm succé för genre när det släpptes finns nu till en spelkonsol nära dig. Bilda ett lag med vänner eller främlingar och försöka överlev som en utav fyra överlevare. Eller gå solo som den iskalle mördaren i jakt på nästa byte, valet är ditt.

Själv missade jag titeln när den gick som varmast på pc, så detta släpp är nu en fin chans att rätta till detta. Har ni spelat mycket Dead by Daylight på Pc? Kommer ni plocka upp konsolversionen?


Det var en tid sedan jag slutförde huvudäventyret i The legend of Zelda: Breath of the Wild, och jag har sedan dess suktat efter ytterligare anledningar till att återvända. Nu har Nintendo för första gången i seriens historia valt att expandera innehållet i spelet genom ett expansionspaket.

Den första delen är ute nu och heter The Master Trials. Utöver en hel del kosmetiska föremål innehåller det första dlc-paketet ett helt nytt utmaningsläge, Trial of the Sword. Här får du chansen att uppgradera ditt mästarsvärd genom att genomgå ett ex antal utmaningar.

En ny svårighetsgrad, nya snabbmöjligheter och en öppning inför den kommande berättelse-expansionen till hösten. Planerar ni att införskaffa expansionerna till Breath of the Wild?
Vad spelar du i helgen?

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 7 juli 2017

Bli först med att kommentera


Skicka

Senaste nyheterna om The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Läsarnas spelbetyg

10

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Antal röster: 3

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Lanseringsdatum: 3 mars 2017

Enhet: Nintendo Switch, Nintendo Wii U

Genre: Äventyr

Utvecklare: Nintendo

Utgivare: Nintendo

Antal spelare: 1

Betyg: 9/10Läs recensionen »

Läs mer

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender