Feedback

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 30 juni 2017

Vad spelar du i helgen?

Fredagen är här! Vad spelar du i helgen?

Vänner;

Ytterligare en vecka går emot sitt slut och sommaren är äntligen här på allvar. Här på Smögen är det varmt, blåsigt och fullt med människor. Turismen är något som tydligt sätter sin stämpel på vårt lilla samhället.

Jag har dock uppfattat fler och fler tv-spelare på Smögen den senaste tiden, många Nintendo Switch, 3DS och Playstation Vita i händerna vid stranden, ett gott tecken.


I helgen tänkte jag ta mig en titt på det lilla indiespelet Old Man's Journey. Då jag för en tid sedan gick igenom en förlust kom detta spelet som skänkt från ovan. Och det är ett visuellt slående äventyr som bjuds.

Du spelar som en äldre man fast besluten att resa iväg på jakt efter något som en gång tagits ifrån dig. En känslofylld resa fylld med pussel, underbar musik och slående handmålade vyer. Han ni inte hunnit kolla in detta ännu rekommenderar jag det starkt, finns tillgängligt via Steam, ios och android.
Vad spelar du i helgen?

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 30 juni 2017

Anders Eklöf

Redaktör

Hade jag varit hemma i helgen, skulle jag fortsatt med Crash Bandicoot N.Sane Trilogy. Jag blev sittande framför det i minst tre timmar igår.

Recension kommer på Spelnyheterna nästa vecka.
#1 | | | Svara

Skriv en kommentar


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender