Feedback

Av Redaktionen

Publicerat 17 augusti 2016

Nu sänker vi medelåldern, Välkommen Martin!

Spelnyheternas senaste skribent är sjuttonåriga Martin Norén från Uppsala.

Martin började skriva spelrecensioner redan som tolvåring för tidningen Kamratposten. Under sin tid på KP fick han, utöver att skriva om massvis med spel, även möjligheten att både recensera konsolerna Nintendo 3DS XL och Nintendo Wii U. Han skickades även ut på flera spelmässor runt om i landet som exempelvis GameX och Retrospelsmässan.

Martins spelintresse började när hans nyinflyttade granne och nu även bäste vän Anton introducerade honom till Nintendos senaste maskin Nintendo 64. Efter den dagen var inget sig likt mer, vännerna satt åtskilliga timmar och spelade igenom titlar som Mario Kart 64, The Legend of Zelda: Ocarina of Time, Star Fox 64, Mario Tennis och många fler.

Trots att Martin gärna säger att han är uppvuxen med Nintendo, så var hans första konsol en Playstation 2 som hans pappa kom hem med en lördagseftermiddag 2006. Lego Star Wars II stoppades direkt in i maskinen och lille Martin hade kul med maskinen hela kvällen tills han så småningom insåg att han saknade ett minneskort och allt han åstadkommit inte gick att spara.

Allt eftersom Martin växte och blev större så växte även hans spelbibliotek och idag har han inte bara ett enormt lager med PS2-titlar utan har även lyckats bygga upp en stor samling retrokonsoler och retrospel.

Vi välkomnar nu Martin till Spelnyheterna.se och hoppas han är lika duktig på att skriva texter som han är noga med att spara sina framsteg i spel!

Av Redaktionen

Publicerat 17 augusti 2016

Bli först med att kommentera


Skicka

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender