Feedback

Christoffer Heijerdahl

Ålder: 25

Bor: Smögen

Konsoler: Nintendo 3DSXL, Nintendo Entertainment System (NES), Nintendo GameCube, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, PC, Sony Playstation 2, Super Nintendo (SNES), Xbox360, XboxOne

Senaste recension: Prey

Min första konsol: Mitt älskade Super Nintendo som fortfarande står vid min sida. Nu in på ålderns höst finns fortfarande kvällarna, då det bara är jag och Super Mario World.

Bästa spel: Första gången man såg ut över ett blommande Hyrule Field i Ocarina of time. Och ögonblicket som zombiehunden förstörde fönsterrutan i Resident Evil. Magiskt!

Sämsta spelupplevelse: TRE ORD: Aliens colonial marines.

Spelar just nu: Overwatch, Mario Kart 8 Deluxe


Film- och spelälskande Smögenbo med ett glatt sinne. Christoffer "CH" söker aktivt och oavbrutet efter nya utmaningar och ser alltid positivt på vad framtiden har i sitt sköte.

Christoffer har en barndomskärlek till Nintendo och skaffade sig tidigt uppfattningen om att ett småtjock rörmokare kunde vara en bra förebild. 

Han har sedan 12 års ålder intresserat sig för filmproduktion och har avslutat sin filmutbildning vid Stockholms Filmskola. I dagsläget jobbar Christoffer flitigt med siktet inställt på att skapa framtida klassiker på filmduken.

Finns även på Twitter, Facebook & YoutubeMina senaste bloggar

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 26 maj 2017

Vanquish

Vad spelar du i helgen?

Fredagen är här! #VadSpelarDuIHelgen?

Vänner;

Jag hoppas att er vecka varit bra och att helgen nu för med sig en del trevliga spelögonblick. Jag tänkte försöka hinna med en del på resande fot och är därför väldigt glad över att jag har min Nintendo Switch som sällskap. Jag har spelat massor av Minecraft på maskinen den senaste tiden och det är verkligen den ultimata versionen av spelet.Jag vill passa på att tipsa alla steam-ägare att actionliret Vanquish nu finns tillgängligt på plattformen. Så alla PC-spelare kan nu avnjuta det helgalna, actionfyllda och ammo-slukande spelet signerat Shinji Mikami. Helt klart värt att titta närmare på om tillfälle ges. Har du spelat Vanquish än? Eller blir Pc-versionen din ingång?För retroälskarna finns det Zelda-doftande spelet Elliots Quest nu tillgängligt på samtliga format. Du finner dig gående på en mystisk ö med mängder av pussel och fiender att besegra. Jag spelade nyligen klart Shovel Knight för tredje gången, och detta har hittills påmint mig mycket om upplevelsen.

Vad spelar du i helgen?


Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 19 maj 2017

LocoRoco

Vad spelar du i helgen?

#VadSpelarDuIHelgen?

Vänner;

Dags att återvända ner i soffan där hemma för en helg full av spelupplevelser. Jag har haft en intensiv vecka på jobbfronten, så det ska verkligen bli skönt att få slappna av lite. Jag håller just nu på att spela igenom Injustice 2, och en text kommer att komma upp inom kort på Spelnyheterna.I övrigt kan jag tipsa om det helcharmiga LocoRoco Remastered, som är en förbättrad version av PSP-spelet med samma namn. Mängder av roliga karaktärer och utmaningar väntar. Har du spelat originalet eller kommer du ge nyversionen en chans?För alla Switch-ägare finns nu Minecraft att avnjuta på konsolen. Inkluderat i detta paket är Super Mario-teman för spelet. Alla som vill kunna kombinera den totala friheten som Switch erbjuder, tillsammans med byggandet och kreativiteten i Minecraft har nu sin chans. Kommer du spela Minecraft på Nintendo Switch?
Vad spelar du i helgen?Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 12 maj 2017

Prey

Vad spelar du i helgen?

Prey, Persona eller Pikmin? Vad Spelar du i helgen?

Vänner;

Snart är ännu en vecka över, men innan dess ska det finnas tid till lite spel. Jag har under veckan spelat en hel del Mario Kart 8 Deluxe, Dark Souls 3 och även ett par timmar Overwatch. Det finns så oerhört många titlar att spela just nu och valet i att välja blir allt svårare. Varför har dygnet så få timmar egentligen? Vilka spel stjäl er tid just nu? I helgen tänkte jag fortsätta spela Prey, som du snart kan läsa om här på Spelnyheterna. Ett spel med mängder av vrår att utforska. Kom bara ihåg att vara försiktiga när ni lyfter kaffekoppen eller sätter er på stolen, den kan faktiskt vara en alien där. Försiktighet och utforskande är två nyckelord jag rekommenderar i er genomspelning. Har ni spelat Prey eller planerar ni att göra det?

Sedan vill jag gärna tipsa om Anders senaste recension här på Spelnyheterna. Denna gång är det Persona 5 som står i fokus!


Vad spelar du i helgen? Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 5 maj 2017

Vad spelar du i helgen?

Det finns så många spel att spela, vad ska man välja egentligen? Vad spelar du i helgen?

Vänner;

Ny fredag, vilket betyder en ny helg. Visst är det härligt hur snabbt veckorna flyger förbi så här års, en stark påminnelse om att sommaren är på gång. Här på Smögen har solen skinit starkt de senaste dagarna och vår/sommar-känslorna är på högvarv. Jag har därför haft flera goda anledningar att ta med min Nintendo Switch ut på promenader, och nya Mario Kart 8 Deluxe är ett perfekt "gå i solen spel". Min recension av spelet finns att läsa här. I spelväg händer det massor av saker just nu. Dels ett nytt Mario Kart, men även uppföljare i andra spelserier. Sniper Ghost Warrior 3 har äntrat scenen och låter oss kliva in i skorna som soldaten Jonathan North på jakt efter måltavlor i den ryska vildmarken. En hel del smygande, skjutande och springande väntar dig som vågar dig ut på resan. Många saker känns igen ifrån de tidigare delarna i serien, men även en del nyheter tillkommer. Har ni spelat de tidigare delarna i serien? Kommer ni köra Sniper Ghost Warrior 3?Sedan kan jag tipsa alla pusselälskare att det charmiga Puyo Puyo Tetris finns ute till Nintendo Switch, och samtliga andra plattformar. Denna helknasiga titel låter dig lösa pussel i en snabb och intensiv fart. Tid att bevisa för dina vänner och för dig själv att du är den pussel och problemlösare du utger dig att vara. Har du eller kommer du spela Puyo Puyo Tetris i värmen?För spelaren som vill välja och vraka bland stjärnorna så finns alltid Telltales, Guardians of the galaxy tillgängligt. Seriens första episod finns ute nu och placerar dig i Star-lord och de andra väktarnas kläder. Spelet har den klassiska Telltale-mekaniken där valen du gör förändrar historiens gång. Kan du rädda galaxen undan ondskans klor? Har du spelat den första episoden ännu? 

Vad spelar du i helgen? 

Klicka här för att kommentera
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 »

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender