Feedback

Christoffer Heijerdahl

Ålder: 25

Bor: Smögen

Konsoler: Nintendo 3DSXL, Nintendo Entertainment System (NES), Nintendo GameCube, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, PC, Sony Playstation 2, Super Nintendo (SNES), Xbox360, XboxOne

Senaste recension: Agents of Mayhem

Min första konsol: Mitt älskade Super Nintendo som fortfarande står vid min sida. Nu in på ålderns höst finns fortfarande kvällarna, då det bara är jag och Super Mario World.

Bästa spel: Första gången man såg ut över ett blommande Hyrule Field i Ocarina of time. Och ögonblicket som zombiehunden förstörde fönsterrutan i Resident Evil. Magiskt!

Sämsta spelupplevelse: TRE ORD: Aliens colonial marines.

Spelar just nu: Overwatch, Mario Kart 8 Deluxe


Film- och spelälskande Smögenbo med ett glatt sinne. Christoffer "CH" söker aktivt och oavbrutet efter nya utmaningar och ser alltid positivt på vad framtiden har i sitt sköte.

Christoffer har en barndomskärlek till Nintendo och skaffade sig tidigt uppfattningen om att ett småtjock rörmokare kunde vara en bra förebild. 

Han har sedan 12 års ålder intresserat sig för filmproduktion och har avslutat sin filmutbildning vid Stockholms Filmskola. I dagsläget jobbar Christoffer flitigt med siktet inställt på att skapa framtida klassiker på filmduken.

Finns även på Twitter, Facebook & YoutubeMina senaste bloggar

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 15 september 2017

Vad spelar du i helgen?

CH & Anders är i Stockholm på Comic Con Sverige! Vad spelar du i helgen?

Vänner;

Denna helg blir ett mindre inlägg ifrån min sida! Anders Eklöf och jag är nämligen på plats i Stockholm för den årliga Comic Con-mässan. Här ska vi ta pulsen på det senaste inom spelvärlden och kolla in vad Nintendo, Xbox, Sony och alla andra företag har att bjuda på framöver. Det kommer dyka upp fler texter från oss, både under och efter mässan, med intervjuer, analyser och annat trevligt. Kommer ni delta i årets mässa? Vilket/vilka spel längtar ni efter att prova?Tips ska det ju också hinnas med och för racingfantasterna som tröttnat på Mario Kart 8 Deluxe finns en ny årgång F1 ute nu. I detta racing-simulatorspel bygger du en karaktär och tävlar sedan att bli bäst i världen på F1 2017. Snabba bilar, häftiga banor och en realism som är kanon. Har ni kört F1-serien eller blir 2017 års modell starten? Spelet finns ute nu till Ps4, Xbox One och PC.  Lämna oss en kommentar här nedan!Vad spelar du i helgen?
 

Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 8 september 2017

Vad spelar du i helgen?

Ny helg med nya äventyr på spelfronten! Vad spelar du i helgen?

Vänner; 

Ytterligare en vecka har tagit slut och en del ledighet tillsammans med spel infaller. Jag hoppas uppnå en eller två nya levlar i Overwatch, alternativt i Splatoon 2. Sedan finns alltid den enorma högen med spel som ligger och väntar på att bli spelade kvar. Min backlog är ganska lång, och kanske blir det just den här helgen jag tar tag i saken. 


Det stora spelet som släpps denna vecka är helt klart Destiny 2. Dags att återvända till världen som Bungie lade grunden till 2014. Mer action, mer story och fler intressanta platser utlovas. Jag hade mina Destiny-perioder helt klart, så suget att återvända till världen är stor. Kanske blir det en eller annan raid i främmande miljöer framöver. Kommer ni spela Destiny 2? Lämna oss en kommentar här nedan. För spelaren som är sugen på lite hederlig skräck finns indiespelet Knock Knock nu även på Xbox One. Spelet som tidigare släppts till  PC kan nu avnjutas med kontroll i handen. Du spelar en pojke som blir väckt mitt i natten av mystiska ljud. Han börjar genomsöka rummen och upptäcker snabbt att han inte är ensam i huset. Kan du hjälpa pojken överleva mardrömmen med sitt sinne intakt? Har du spelat Knock Knock sedan innan? Vilket är din favorit inom skräckspel? 


Vad spelar du i helgen? 
Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 1 september 2017

Resident Evil Revelations

Vad spelar du i helgen?

FREDAG! Vad spelar du i helgen?

Vänner;

Fredagen är äntligen här igen! Visst är det härligt att kunna ta ledigt ifrån alla måsten och bara njuta av lite spelande. Jag måste ta tillfället i akt och passa på att tacka er alla som skriver in och kommenterar våra helgsegment! Det är fantastiskt roligt att se vad ni alla spelar och tipsen som kommer in uppskattas verkligen. I helgen tänkte jag ta mig en titt på återsläppet av Resident Evil Revelations. Spelet som först släpptes på Nintendo 3DS har under åren fått en rad olika återbesök. Nu har alltså titeln även letat sin väg till Xbox One och Playstation 4, så har ni inte hunnit kolla in detta ännu kan jag starkt rekommendera det. (Läs gärna Anders recension av HD-släppet för några år sedan)

Spelet utspelar sig mellan huvuddelarna i serien och vi följer Jill Valentines sökande efter sin partner ombord på ett spökfartyg. Revelations tog ett steg tillbaka ifrån all action och fokuserade på en mer klaustrofobisk skräck. Ett riktigt spännande äventyr som lägger ytterligare pusselbitar på plats för serien som helhet. Har du spelat Resident Evil Revelations? 


För spelarna som hellre vill besöka Tokyos maffiakvarter finns Yakuza Kiwami ute nu! Denna uppiffande version av originalspelet ger många nya spelare chansen att se hur serien fick sin start. Räkna med en mängd slagsmål, uppdrag och snygga moves i Segas nytolkning! Yakuza Kiwami finns ute till Playstation 4! Kommer ni spela? Vad spelar du i helgen? 


Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 25 augusti 2017

Vad spelar du i helgen?

Fredagen är här! Dags att bege sig ut på nya äventyr! Vad spelar du i helgen?

Vänner;

Jag hoppas veckan varit bra och att spelsessionerna inför helgen är planerade. Personligen har min vecka spenderats mycket i Overwatch, då deras nya sommarspel verkligen stulit tiden ifrån mig. Det är roligt att titlar som man spenderat hundratals timmar på fortfarande kan engagera och förnya sig, Overwatch förblir ett sådant exempel. Tyvärr lyckas jag aldrig ha turen på min sida när det gäller nya skins. :-(
Har ni kört det nya läget i Overwatch något? Vad tycker ni?Ännu en vecka har gått och den stora nyheten i spelsläpp är Uncharted: The Lost Legacy till PS4. I denna spinoff till Uncharted-serien följer vi den charmige och stenhårda Chloe Frazer när hon tillsammans med Nadine Ross (ifrån Uncharted 4) tar upp jakten efter Ganeschas gyllne bete.

Tyvärr är den hänsynslöse krigsherren Asav även på jakt efter samma byte, frågan är ju vem som vinner racet om skatten. Det utlovas mycket av det du kommit att förvänta dig av Uncharted-serien, samtidigt som nya platser, karaktärer och händelser presenteras. Kommer du spela Uncharted: The Lost Legacy? Om ni är sugna på en del galenskap i helgen kanske nya Agents of Mayhem kan stilla er hunger. Det Saint Rows-doftande actionspelet blandar högexplosiva scener med en vass betoning på humor. Ta kontrollen över en rad olika hjältar, alla med sina egna unika egenskaper och bege er ut för att bekämpa ondskan.  

Ett upplevelse med härlig musik, kaosartade scener och karaktärer med gränslösa personligheter. För en som fullkomligt älskade Saint Row-serien är detta absolut något som kittlar mitt spelsinne. Vad tycker ni? Har ni spelat det ännu? Som avslutning vill jag också passa på att nämna att strategispelet Sudden Strike 4 finns ute nu till PC och PS4. Spelet utspelar sig under andra världskriget och låter spelaren utforska en mängd berömda slagfält över världen.

Ta kontrollen över olika arméer, kämpa genom tre stora kampanjer eller ta din strid online. Träffa välkända ledare och ta tillvara på deras unika egenskaper i striderna. Tid att välja sida, taktik och utförande! Valet är ditt! Vad spelar du i helgen? 


Klicka här för att kommentera
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 »

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender