Feedback

Christoffer Heijerdahl

Ålder: 25

Bor: Smögen

Konsoler: Nintendo 3DSXL, Nintendo Entertainment System (NES), Nintendo GameCube, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, PC, Sony Playstation 2, Super Nintendo (SNES), Xbox360, XboxOne

Senaste recension: Splatoon 2

Min första konsol: Mitt älskade Super Nintendo som fortfarande står vid min sida. Nu in på ålderns höst finns fortfarande kvällarna, då det bara är jag och Super Mario World.

Bästa spel: Första gången man såg ut över ett blommande Hyrule Field i Ocarina of time. Och ögonblicket som zombiehunden förstörde fönsterrutan i Resident Evil. Magiskt!

Sämsta spelupplevelse: TRE ORD: Aliens colonial marines.

Spelar just nu: Overwatch, Mario Kart 8 Deluxe


Film- och spelälskande Smögenbo med ett glatt sinne. Christoffer "CH" söker aktivt och oavbrutet efter nya utmaningar och ser alltid positivt på vad framtiden har i sitt sköte.

Christoffer har en barndomskärlek till Nintendo och skaffade sig tidigt uppfattningen om att ett småtjock rörmokare kunde vara en bra förebild. 

Han har sedan 12 års ålder intresserat sig för filmproduktion och har avslutat sin filmutbildning vid Stockholms Filmskola. I dagsläget jobbar Christoffer flitigt med siktet inställt på att skapa framtida klassiker på filmduken.

Finns även på Twitter, Facebook & YoutubeMina senaste bloggar

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 21 juli 2017

Vad spelar du i helgen?

Vilka är dina bästa spelupplevelser under sommaren? Vad Spelar du i helgen?

Vänner;

Sommarens fortsätter att rulla förbi och jag har haft en skön semester med inga måsten. Det känns gott att ha kunnat ladda batterierna inför en spännande höst. Mängder av spel väntar på oss och det ska bli ytterst spännande att se vad som kommas skall. Vilka spelsläpp ser du fram emot under hösten/vintern 2017?I helgen vill jag tipsa alla Xbox One ägare att det briljanta och känslomässigt starka "What remains of Edith Finch" finns ute nu. Det släpptes sedan tidigare endast till PC och PS4, men nu kan alltså Xbox-spelarna också ta del utav berättelsen. Det är en stark och gripande historia om familjen Finch olycksaliga liv, och fick mig många gånger att rycka åt mig näsduken. Mäktigt att spel med sådan känslokraft kan knuffa undan mig så. Jag spelade igenom det på under 3 timmar, så det går relativt fort att uppleva. Varmt rekommenderat! Har ni spelat What remains of Edith Finch?Sedan har även Frontier Developments strategispel Elite: Dangerous släppts på PS4. Ta kontroll över ditt eget rymdskepp och kämpa om galaxen själv eller tillsammans med en vän. Det nysläppta Legendary Edition finns även tillgängligt för er som vill inkludera allt innehåll. Kanske några timmar strategi är bra mellan alla känslovågor? Har ni spelat Elite: Dangerous innan?
Vad spelar du i helgen?Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 14 juli 2017

Vad spelar du i helgen?

Sommar, bad och spel! Vad spelar du i helgen?

Vänner;

Jag hoppas att veckan varit bra och att ni som gått på semester hunnit njuta ordentligt. Min första semestervecka lider mot sitt slut och jag har faktiskt tagit det väldigt lugnt, känns skönt att bara kunna slappna av och ägna sig åt det man vill och känner för. Nästkommande veckor blir nog mer actionfyllda, med en del resor runt om i Sverige och förhoppningsvis även en snabbis utomlands. Hur spenderar ni er sommar?


I helgen blir det åka av då min genomspelning av Tekken 7 och Get Even fortsätter! Två titlar som är helt olikt varandra. Det blir därför en ganska tydlig och bra kontrast när man behöver en kortare paus ifrån en specifik upplevelse. Jag gillar verkligen enkelheten i Tekken 7, samtidigt som jag inte kan låta bli att le över all ostighet i upplägget. Om ni inte har läst Anders recension av Tekken 7 ännu kan ni göra det här.


Get Even fortsätter att hålla mig i ett mentalt järngrepp och känslan av förvirring är ständigt påtagen. Det är helt klart ett spel som fortsätter att utmana mitt sinne, på samtliga plan. Har ni spelat Get Even ännu?


Vad spelar du i helgen?

Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 7 juli 2017

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Vad spelar du i helgen?

Vänner;

Veckan är snart slut och därför tid för ledighet och spelande. För min del kommer denna helg som en extra god uppenbarelse, då jag äntligen går på min sommarsemester. Det ska bli några veckors god avkoppling.

Jag hoppas hinna ta ikapp en del spel som jag inte hunnit klart med ännu, samtidigt som nya upplevelser väntar kring hörnet. Vi har definitivt en spännande spelhöst framför oss. Vad ser ni fram emot mest?


I helgen tänkte jag ta mig en titt på konsolversionen av skräckspelet Dead by Daylight. PC-spelet som gjorde enorm succé för genre när det släpptes finns nu till en spelkonsol nära dig. Bilda ett lag med vänner eller främlingar och försöka överlev som en utav fyra överlevare. Eller gå solo som den iskalle mördaren i jakt på nästa byte, valet är ditt.

Själv missade jag titeln när den gick som varmast på pc, så detta släpp är nu en fin chans att rätta till detta. Har ni spelat mycket Dead by Daylight på Pc? Kommer ni plocka upp konsolversionen?


Det var en tid sedan jag slutförde huvudäventyret i The legend of Zelda: Breath of the Wild, och jag har sedan dess suktat efter ytterligare anledningar till att återvända. Nu har Nintendo för första gången i seriens historia valt att expandera innehållet i spelet genom ett expansionspaket.

Den första delen är ute nu och heter The Master Trials. Utöver en hel del kosmetiska föremål innehåller det första dlc-paketet ett helt nytt utmaningsläge, Trial of the Sword. Här får du chansen att uppgradera ditt mästarsvärd genom att genomgå ett ex antal utmaningar.

En ny svårighetsgrad, nya snabbmöjligheter och en öppning inför den kommande berättelse-expansionen till hösten. Planerar ni att införskaffa expansionerna till Breath of the Wild?
Vad spelar du i helgen?

Klicka här för att kommentera

Av Christoffer Heijerdahl

Publicerat 30 juni 2017

Vad spelar du i helgen?

Fredagen är här! Vad spelar du i helgen?

Vänner;

Ytterligare en vecka går emot sitt slut och sommaren är äntligen här på allvar. Här på Smögen är det varmt, blåsigt och fullt med människor. Turismen är något som tydligt sätter sin stämpel på vårt lilla samhället.

Jag har dock uppfattat fler och fler tv-spelare på Smögen den senaste tiden, många Nintendo Switch, 3DS och Playstation Vita i händerna vid stranden, ett gott tecken.


I helgen tänkte jag ta mig en titt på det lilla indiespelet Old Man's Journey. Då jag för en tid sedan gick igenom en förlust kom detta spelet som skänkt från ovan. Och det är ett visuellt slående äventyr som bjuds.

Du spelar som en äldre man fast besluten att resa iväg på jakt efter något som en gång tagits ifrån dig. En känslofylld resa fylld med pussel, underbar musik och slående handmålade vyer. Han ni inte hunnit kolla in detta ännu rekommenderar jag det starkt, finns tillgängligt via Steam, ios och android.
Vad spelar du i helgen?

Klicka här för att kommentera
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 »

Senast uppdaterat

Senaste recensionerna

Appstore logotype Googleplay logotype
Ladda ner Spelnyheterna som app!

Spelkalender